Het Martin Buber Team helpt je graag!

Vanaf 1 juli kunnen ouders van kinderen die op 1 november 2021 10, 11 of 12 jaar zijn een ouderverklaring invullen voor Het Martin Buber. We hebben 665 ouderverklaringen nodig om een officiële aanvraag voor een nieuwe school te kunnen indienen bij het Ministerie van Onderwijs. Halen we het aantal van 665 niet, dan komt er géén volwaardig voortgezet onderwijs in Kerkrade.

Het Martin Buber team doet er echt ALLES aan om de 665 ouderverklaringen binnen te halen. Oók in deze zomerperiode zitten we niet stil. Het team gaat langs de deuren om te vragen of mensen de ouderverklaring al hebben ingevuld of dat ze misschien hulp nodig hebben. 5 minuten van iemands tijd is dan alles wat we nodig hebben om weer een stapje dichter bij het aantal van 665 te komen!

Melanie Geritz is één van de ouders waar het Martin Buber team afgelopen week heeft aangebeld.

Ik had al eerder best wel wat informatie gekregen over het Martin Buber. Vanuit school werden brochures uitgedeeld en mijn kinderen hebben deelgenomen aan de Beleef wat je leert route. Mijn kinderen vonden het altijd heel erg leuk en begonnen vanzelf uitgebreid te vertellen wat ze daar hebben geleerd. Dat was echt super! Vervolgens wilde ik natuurlijk heel graag de ouderverklaring invullen, maar ik had helaas problemen hier mee. Gelukkig heeft Frank van het Martin Buber Team meteen aangeboden om persoonlijk langs te komen en er samen naar te kijken. Uiteindelijk hebben we samen met succes en in korte tijd de verklaring ingevuld! Nogmaals hartelijk bedankt Martin Buber Team!