Ontdek anders leren op de ‘Beleef wat je leert’ route. Kom je mee?

Kinderen zullen op Het Martin Buber echt de mogelijkheid ervaren theorie en praktijk met elkaar te verbinden. Het Martin Buber-team gaat kinderen de komende periode hier al een mooi voorproefje van geven. 11 januari 2023 start een nieuwe ‘Beleef wat je leert’ route op woensdagmiddag.

Zit jij in groep 6, 7 of 8? Dan mag jij je aanmelden. Kinderen die in groep 7 zitten hebben voorrang op de deelname aan deze route. Dat komt omdat deze kinderen de eerste lichting eerstejaars zijn van Het Martin Buber (bij de opening in augustus 2024).  Als er vervolgens nog plaats is in de route dan zijn de kinderen uit groep 6 aan de beurt en daarna groep 8. De bevestiging van deelname ontvang je rond 3 januari 2023.

 

Het thema van deze route is: ‘wat is Vasteloavend?’

Wat ga je doen om een antwoord te krijgen op deze grote vraag?
Je gaat aan de slag met het Kerkraads dialect, het leren van carnavalsliedjes, een bezoekje aan het carnavalsmuseum, het maken van een duurzame confettikanon en een eigen superheld carnavalspak …. én tot slot, het lopen van twee optochten! De optocht in Kerkrade West en de grote optocht van Kerkrade centrum.

Zit jij er deze keer niet bij? In mei gaat er weer een ‘beleef wat je leert’ route van start.

 

Praktische informatie

De ‘Beleef wat je leert’ route vindt plaats op: 11 januari, 18 januari, 25 januari, 1 februari, 8 februari en 15 februari 2023 van 14:00 tot 17:00 uur.
Locatie: verschillende plekken in de stad.
De afsluiting van de route vindt plaats op 19 februari en 20 februari 2023.
Er is plek voor 72 kinderen.
Deelname is gratis.

Meld je aan voor de ‘Beleef wat je leert’ route via onderstaand formulier.